Ten Hag: ‘Na rust hebben we het goed afgemaakt’

Trainer Erik ten Hag kijkt met een tevreden gevoel terug op de wedstrijd tegen Sparta die uiteindelijk met 2-5 werd gewonnen. Door de overwinning blijft de achterstand op PSV zeven punten en zijn er nog zes wedstrijden te spelen.

‘Natuurlijk kun je als trainer tevreden zijn met een 2-5 overwinning. Het waren ook nog eens mooie doelpunten die voortkwamen uit goede aanvallen. Sparta stond in de eerste helft heel goed maar we wisten wat we konden verwachten onder trainer Advocaat. Het is lastig om daar doorheen te komen maar na de achterstand hebben wij dat prima gedaan en viel de gelijkmaker op het juiste moment. Na de rust hebben wij het afgemaakt, aldus Ten Hag die beseft dat Ajax in deze fase van de competitie geen punten meer mag laten liggen. Volgens hem worden de punten ‘steeds duurder’.

Bron: Fox Sports