Handige SV Ajax-bussen rijden naar FC Groningen-uit!

Bron: www.ajaxlife.nl

Het zou mooi zijn als Groningen-uit dit keer weer uitverkoopt. © De Brouwer

Het is tijd om voorbereidingen te treffen voor het tripje naar het Hoge Noorden! We doelen natuurlijk op de kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen FC Groningen, die op 1 april wordt gespeeld. Die dag gaan ook de handige SV Ajax-bussen weer rijden!

De FC heeft een groot uitvak en dat biedt maar liefst 1100 Ajacieden de gelegenheid om dit uitduel te bezoeken. Het Groningse uitvak was vorig jaar niet uitverkocht, maar dit jaar hopelijk wel. Als je nog een scanpunt moet halen, kan dit een prima optie zijn.

Een extra voorwaarde die wij hier graag aan hangen is dat je er alles aan doet om Ajax vocaal te ondersteunen. Als je dat wilt, mag je ook nog eens met een van onze bussen mee. Er is sprake van een verplichte buscombi, maar je hoeft niet langs de JC Arena.

Er zijn 1 april ook andere opties. Zo vertrekken er bussen vanaf de Amsterdamse Middenweg (27) en vanuit Almere (5), Den Bosch (25) en Leiden (34). Er is dit keer sprake van een extraatje! We laten twee SV Ajax-bussen rijden vanuit Drachten (89)! De getallen tussen haakjes staan voor het aantal vrije stoelen.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23688

Gegevens