LIVE 12.30u | ADO Den Haag O19 - Ajax O19 (1-2)

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic, dat mede mogelijk wordt gemaakt door onze partners Mercedes-Benz en Stern Auto, voor het programma dat de Ajax-jeugd zaterdagmiddag 16 december afwerkt in de verschillende jeugdcompetities. Ajax Onder 16 ontvangt op De eigen Toekomst PSV, Ajax Onder 19 gaat op bezoek bij ADO Den Haag, Ajax Onder 17 ontvangt op hun beurt de Hagenezen en Ajax Onder 15 speelt een thuiswedstrijd tegen FC Emmen.

FT | Ajax O16 - PSV O16 (1-3)Ajax O16 had het vanaf het begin af aan vrij lastig met de Eindhovenaren en na vijf minuten was het dan ook al raak. Er leek een overtreding van PSV aan vooraf te gaan, maar die ploeg kwam in de openingsfase dus wel op een verdiende voorsprong. Ajax knokte zich daarna wat beter in de wedstrijd en kwam dan ook, enigszins gelukkig, op gelijke hoogte via een eigen doelpunt van PSV. In de fase daarna, voor rust, kwam het nog wat beter in de wedstrijd, maar gescoord werd er niet meer.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/109251/live-1230u-ado-den-haag-o19-ajax-o19-1-2