Keizer hoopt Ajax voor topper in gevechtsmodus te krijgen

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax liet dit seizoen al heel wat liggen. Misschien wel te veel. © Pro Shots

Het is voor Ajax nog niet eens zo moeilijk om kansen te creëren. Het afmaken is wel al een stukkie lastiger. Maar waar Ajax nog de meeste moeite mee heeft, is het killen van een wedstrijd. Gewoon eens drie punten over de streep trekken. Marcel Keizer neemt maatregelen.

Een seizoen kent altijd teleurstellingen, maar bij Ajax stapelen de tegenvallers zich wel op. Vorige week nog, de Ajacieden kwamen met 0-2 en 2-3 voor tegen FC Twente, maar het bleek niet genoeg. Kort voor tijd viel de gelijkmaker.

Er werd op een gevaarlijke plek een overtreding begaan, vervolgens kon Tom Boere vrij inkoppen en was de 3-3 een feit. Evenals een achterstand van tien punten op PSV. Ajax krijgt bij de topper van zondag een laatste kans om iets van het seizoen te maken.

Zelfs winst biedt geen garanties, maar om tot winst te komen, moeten er heel wat meer puzzelstukjes op hun plek vallen dan de laatste weken het geval was. “De spelers moeten beseffen dat er ook andere dingen dan alleen mooi voetbal nodig zijn om te winnen,” aldus Keizer in aanloop naar Ajax - PSV.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23044

Gegevens