Huntelaar en Neres vormen samen een mooi stel

Bron: www.ajaxlife.nl

Je hebt wel eens van die duo's... dat werkt gewoon! Klaas Jan Huntelaar en David Neres vormen zo'n duo. Het werkt de laatste weken prima als je die twee hun gang laat gaan. Huntelaar mist weliswaar nog te veel kansen, Neres trekt dat wel recht.

De Braziliaanse aankoop is zo'n beetje ieder uur speeltijd bij een doelpunt betrokken. Daar kan en mag je van alles van vinden, het vertelt vooral dat zijn rendement erg hoog ligt. Dat rendement had tegen Sparta nog hoger kunnen zijn, maar 4-0 doen we het voor.

Zeker als Neres weer een balletje raak schiet. En hoe! De flankspeler mikte de bal in het dak van het doel, mooi gezicht is dat toch altijd. Het was de derde treffer van Ajax, maar pas het eerste doelpunt dat door een Ajacied werd gemaakt. Zo gaan die dingen soms.

Hoe de dingen ook gaan, is dat we een verse wallpaper voor je in de aanbieding hebben. Na zo'n lange interlandperiode is je telefoon vast toe aan een nieuwe achtergrond. Bij deze! Hopelijk gaat hij maar een weekje mee en hebben we volgende week weer een nieuwe!

Download de wallpaper hier.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=22669

Gegevens

Onderwerpen: Doelpunt, Transfers
Clubs: AFC Ajax