Swart: ‘Ajax gaat twee goede spelers aantrekken in de winterstop’

Bron: ajaxfanzone.nl

Sjaak Swart kan er niet over uit dat Ajax in de afgelopen transferperiode geen echte versterking heeft gehaald. Van de aankopen is tot nu toe alleen Klaas Jan Huntelaar basisspeler en daar komt volgens Swart tijdens de winterstop verandering in.

‘Als je vijf spelers verkoopt en je haalt er spelers voor terug die niet hetzelfde niveau hebben dan heb je dus een probleem, en dat blijkt de afgelopen tijd. Je bent uit Europa geknikkerd dus telt er momenteel maar één ding en dat is kampioen worden. Maar dan zal er toch echt versterking moeten komen, en dat gaat ook gebeuren. Ajax heeft een leider nodig, iemand die het elftal kan dragen. Met Sanchez hadden ze dat type in huis maar die is helaas vertrokken. Ik ben ervan overtuigd dat als ze hem nog hadden gehad dat de verloren wedstrijden waren gewonnen. Er moeten twee goede spelers komen, eentje achterin en eentje voor het middenveld of voorin, dat is momenteel belangrijk’.

Bron: Voetbal Inside

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/10/07/swart-ajax-gaat-twee-goede-spelers-aantrekken-in-de-winterstop/

Gegevens