Huntelaar denkt voorlopig niet aan stoppen

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax-spits Klaas-Jan Huntelaar denkt voorlopig nog niet aan het beëindigen van zijn voetballoopbaan. De 34-jarige spits keerde afgelopen transferperiode na negen jaar buitenland terug bij Ajax en tekende een contract voor één seizoen. Toch lijkt het erop dat Huntelaar hoopt op een langer verblijf.

‘Vorig seizoen kwakkelde ik een paar maanden met een knieblessure, maar nu voel ik me topfit', vertelt hij in de nieuwe Voetbal International. 'En natuurlijk is het lekker dat ik direct weer met goals belangrijk kan zijn. Maar dat verrast me ook weer niet, mijn stap naar Ajax betekende zeker niet dat ik maar even ging afbouwen. Zo zit ik ook niet in elkaar. Als ik ook maar een beetje het gevoel heb dat ik maar wat meehobbel, stop ik direct. Dan is het klaar. Maar tot dat moment wil ik nog alles eruit halen, elke dag opnieuw', aldus Huntelaar, die voorlopig nog niet klaar lijkt te zijn met het voetbal.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/107337/huntelaar-denkt-voorlopig-niet-aan-stoppen

Gegevens

Onderwerpen: Spits, Doelpunt, Kampioen, Transfers
Clubs: AFC Ajax