Stift Johnsen hoogtepunt in tweede overwinning Jong Ajax

Volgens Reiziger moet Ajax altijd in controle zijn. © Pro Shots

Jong Ajax heeft zes uit twee en is dus nog zonder puntverlies in de Jupiler League. In de eerste thuiswedstrijd van het seizoen werd Fortuna Sittard aan de kant gezet. Met een 4-2 eindstand werd het een doelpuntrijke avond.

Bij Ajax een opvallende debutant onder de lat in de persoon van Kostas Lamprou. De Griekse doelman werd gehaald in de rol van derde keeper en zal zodoende vooral zijn minuten maken in de Jupiler League.

Op sportpark de Toekomst was geen tijd om nog rustig alle basisspelers af te gaan, binnen een minuut stond het namelijk al 1-0. De uitspelende ploeg leverde de bal op eigen helft in waardoor Mateo Cassierra kon profiteren.

Pakweg tien minuten later stond het al 2-0. Nu was Cassierra aangever op Robert Muric die eenvoudig scoorde. Wederom was er een gigantische uitverdedigende fout van Sittardse verdediging aan voorafgegaan. Ditmaal was het keeper Miguel Santos die de bal op onverklaarbare wijze inleverde.