Sunday Oliseh

Schuurs verslaat Jong en pakt periodetitel

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax is vrijdagavond tegen een nederlaag aangelopen in de Jupiler League. Op bezoek bij Fortuna Sittard werd het 2-1 voor de thuisploeg. Dani de Wit was de doelpuntenmaker aan Amsterdamse zijde.

De beloften begonnen met een jong team in Limburg. Veel Jong Ajacieden zijn momenteel op trainingskamp met het eerste elftal, waardoor coach Michael Reiziger gebruik moest maken van onder meer Sebastian Pasquali en Boy Kemper. Het duo debuteerde voor Jong Ajax.

LIVEBLOG: Fortuna Sittard – Jong Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Hoewel Ajax 1 nog op trainingskamp, begint voor Jong Ajax de tweede helft van de competitie alweer. Er staat meteen een pittig duel op het programma, want de beloften nemen het op tegen titelkandidaat Fortuna Sittard.

En dat terwijl Jong Ajax flink wat spelers mist, want vaste waardes als Mateo Cassierra, Carel Eiting en Dennis Johnsen zijn met Ajax 1 in Portugal. Jong Ajax zal dus waarschijnlijk met flink wat A-junioren aan de aftrap staan tegen het Fortuna van Sunday Oliseh.

Weten de junioren te verrassen in Sittard? Volg het in ons liveblog!

Ajax legt Perr Schuurs vast

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft Perr Schuurs overgenomen van Fortuna Sittard. De verdediger tekent een contract tot medio 2022 in Amsterdam, maar maakt wel het seizoen af bij zijn huidige club, zo meldt Ajax.

De pas 18-jarige Schuurs is dit seizoen door Sunday Oliseh tot aanvoerder benoemd bij de Limburgers, die een prima seizoen draaien in de Jupiler League.

Pages

Subscribe to Sunday Oliseh