Boeve schuift Jordi Cruijff naar voren als nieuwe trainer Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is nog steeds druk bezig met een opvolger aan te stellen voor Peter Bosz maar als het aan oud-Ajacied Peter Boeve ligt dan is de oplossing nabij. Boeve ziet namelijk in Jordi Cruijff de ideale persoon om Bosz op te volgen, zo laat hij weten in gesprek met De Telegraaf.

‘Jordi zou geweldig zijn voor Ajax, hij kent de club en we willen uiteindelijk allemaal het Cruijffiaans zien. Momenteel is hij als technisch directeur werkzaam bij Maccabi Tel Aviv en in 2015 haalde hij Bosz naar de Israëlische club. Hij heeft gezien hoe Bosz het bij Tel Aviv heeft gedaan en hij heeft ook zelf op het veld gestaan. Misschien is het helemaal een utopie, maar je moet altijd dromen’, aldus Boeve. Maccabi wordt momenteel gecoacht door Lito Vidigal, maar eigenaar Mitch Goldhar zou de Portugees willen vervangen en ziet het liefst dat Jordi Cruijff de rol van tranier gaat vervullen bij Maccabi.

Bron: De Telegraaf

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/06/08/boeve-schuift-jordi-cruijff-naar-voren-als-nieuwe-trainer-ajax/

Gegevens

Spelers: Peter Boeve
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff