“Hoop dat ik minuten mag maken in de finale”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

In het jonge elftal dat startte tegen Willem II, was ook een plekje voor Jairo Riedewald. Nick Viergever is in de Europa League-finale geschorst, waardoor Riedewald mag hopen op een mooie seizoensafsluiter.

“De finale komt eraan en ik hoop dat ik minuten mag maken, dus het is lekker dat ik deze wedstrijd mocht spelen”, blijft hij bescheiden in gesprek met FOX Sports. Hij wil er nog niet te veel op rekenen dat hij de vervanger van Viergever zal zijn: “Het is nog niet zeker, je weet het maar nooit. Nu ik deze wedstrijd heb gespeeld, geeft dat me wel extra vertrouwen.”

Het was voor Riedewald een wisselvallig seizoen, met af en toe speeltijd, dan weer niet, of een wedstrijdje met Jong Ajax. “Het liefst speel je elke week, dan kom je ook in een bepaald ritme. Maar je moet er gewoon het beste van maken. Je speelt toch voor Ajax en bent blij dat je weer een wedstrijd mag spelen zoals vandaag. En voor de finale van de Europa League, daar hoef je je niet voor op te laden toch? Ik sta er gewoon”, besluit hij zelfverzekerd.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/riedewald-hoop-minuten-finale/