Jong Ajax gaat onderuit bij Jong PSV

Jong Ajax heeft op bezoek bij Jong PSV een 3-1 nederlaag geleden. Het elftal van trainer Marcel Keizer kwam nog wel op voorsprong, maar daarna sloegen de Eindhovenaren flink toe.

Na een minuut of twaalf kwam Vaclav Cerny van buiten naar binnen, waarna hij uithaalde en de bal in de korte hoek schoot. Heel lang kon Jong Ajax niet genieten van de voorsprong, want zo’n tien minuten later wist Pablo Rosario Jong PSV weer op gelijke hoogte te brengen.

Nog voor rust kwam Jong PSV zelfs op voorsprong. De IJslander Albert Gudmundsson zorgde namens de Eindhovenaren voor de 2-1 en ook na rust was de PSV’er trefzeker, al zat Leon Bergsma er ook nog aan. Het gat tussen beide ploegen is nu vijf punten in het voordeel van nummer twee Jong Ajax. Jong PSV staat vierde.Opstelling Jong PSV: Koopmans, Van Vlerken, Van Bruggen, Koch, Alberto, Rigo (Duarte 74'), Rosario, Gudmundsson (Verreth 87'), Zinchenko, Bergwijn (Paal 90'), Lammers.Wissels Jong PSV: Van Osch, Duarte, Deng, Obispo, Carolina, Verreth, Paal, Piroe, Blummel, Rommens, Lonwijk.