Jong met Nouri en De Jong naar Doetinchem

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax zal vrijdagavond tijdens de lastige uitwedstrijd tegen De Graafschap hulp krijgen van Frenkie de Jong en Abdelhak Nouri. Het tweetal reisde midweeks nog mee naar Kopenhagen, maar daar kwamen zij allebei niet in actie. 

De Jong en Nouri, die de laatste weken allebei ook minuten maakten in het eerste elftal, zullen om die reden een flinke reis moeten afleggen. Na een retourtje Kopenhagen volgt per bus een retourtje Doetinchem, waar de wedstrijd om 20.00 uur zal beginnen. Coach Marcel Keizer kan niet beschikken over bijvoorbeeld Donny van de Beek en Matthijs de Ligt, die tegen Kopenhagen in de basis begonnen. Ook de talenten uit Ajax O19, zoals Kaj Sierhuis, doen niet mee. Woensdag werd er nog gespeeld tegen Real Madrid en zaterdag staat bovendien de belangrijke uitwedstrijd tegen Feyenoord O19 op het programma. Ook Justin Kluivert is er niet bij, waarschijnlijk met het oog op Twente-thuis.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/103031/jong-met-nouri-en-de-jong-naar-doetinchem