[Update] Nouri en Zeefuik vallen uit met blessure

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax start vrijdagavond met een sterke basisopstelling tegen FC Eindhoven. Onder meer Matthijs de Ligt, Donny van de Beek en Justin Kluivert maken hun opwachting in het elftal van trainer Marcel Keizer.

Verder staat Norbert Alblas op doel en bestaat de achterhoede verder uit Deyovaisio Zeefuik, Leon Bergsma en Damil Dankerlui. Naast Van de Beek staan ook Frenkie de Jong en Carel Eiting op het middenveld. Voorin spelen, naast Kluivert, Kaj Sierhuis en Noussair Mazraoui. Op de reservebank vinden we onder meer Abdelhak Nouri terug.

Vaclav Cerny ontbreekt bij Jong Ajax. De Tsjech raakte tegen Achilles geblesseerd, maar Marcel Keizer liet voor de wedstrijd tegen Eindhoven weten dat de aanvaller na het weekend weer op de training wordt verwacht. Het duel met FC Eindhoven begint om 20.00 uur. Mocht Jong Ajax winnen van de Brabanders verovert het een periodetitel. Volg het duel hier in ons livetopic.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/102732/update-nouri-en-zeefuik-vallen-uit-met-blessure