Nouri na Eredivisie debuut: ‘Scoren was de slagroom op de taart geweest’

Bron: ajaxfanzone.nl

Na twee optredens in het bekertoernooi mocht Abdelhak Nouri zaterdagavond tegen Excelsior eindelijk debuteren in de Eredivisie. De middenvelder kwam in de zeventigste minuut van het duel binnen de lijnen als vervanger van Amin Younes. “Het was mijn competitiedebuut en ik vond het fantastisch”, aldus een glunderde Nouri na afloop.

“We hebben gewonnen en ik vind het gewoon telkens fantastisch met alle fans. Ik ben gewoon blij”, vertelt de negentienjarige middenvelder aan Ajax TV. “Ik ben ze heel erg dankbaar voor de steun. Ik voel dat echt en ik neem die energie mee het veld in. Dan krijg je gewoon kippenvel. Peter Bosz zei ook dat ik plezier moest hebben, dan speel je ook beter, want dan ben je ontspannen.”

Nouri vond zijn debuut ‘wel oké’ gaan. Hij deed geen ‘gekke dingen’, maar kreeg in de slotminuten wel een kans om er 2-0 van te maken. “Ik schoot die liever binnen dan over natuurlijk. Maar dat is een moment. Gewoon weer doorgaan. Als die kans had gezeten, was het wel de slagroom op de taart geweest. Ondanks dat was het natuurlijk wel een hele mooie avond.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/10/30/nouri-na-eredivisie-debuut-scoren-was-de-slagroom-op-de-taart-geweest/