De Zeeuw kraakt Van der Vaart en vraagt zich af ‘Wie bij Ajax is nog echt een persoonlijkheid?’

Bron: ajaxfanzone.nl

Demy de Zeeuw is al meer dan een jaar zonder club en daarmee lijkt zijn carrière voorbij. De ex-international houdt de deur nog wel op een kier, maar in een uitgebreid vraaggesprek net VICE laat hij doorschemeren dat de voetbalwereld eigenlijk niet meer de zijne is. Zo liet hij onder meer lucratieve aanbiedingen India schieten.

Volgens de voormalig Ajax-speler ontbreekt het in de huidige voetbalgeneratie aan persoonlijkheden. Volgens De Zeeuw is de huidige generatie voetballers voorspelbaar en ook snapt hij het televisieoptreden van Rafael van der Vaart niet.

“Dat is een beetje de trend in Nederland, al die voetballers zijn jaknikkers. Wie is er nog echt een persoonlijkheid bij Ajax? Toen ik er speelde had je allemaal jongens die echt wat te zeggen hadden. Nu zijn het allemaal lieve, leuke jongens. Je moet maar eens opletten als een verslaggever ze naar een specifiek moment uit een wedstrijd vraagt, dan riedelen ze er zo een hele samenvatting van de wedstrijd uit, terwijl de verslaggever daar helemaal niet naar vroeg. Het is altijd hetzelfde liedje.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/07/21/de-zeeuw-kraakt-van-der-vaart-en-vraagt-zich-af-wie-bij-ajax-is-nog-echt-een-persoonlijkheid/

Gegevens