[Update] Bosz ontkent gesprek met Overmars

Bron: www.ajaxshowtime.com

Mocht Frank de Boer vertrekken, dan lijken de Ajax-fans steeds serieuzer rekening te moeten houden met Peter Bosz als opvolger. De huidige coach van Maccabi Tel Aviv zou er goed op staan bij Marc Overmars.

'Indien De Boer vertrekt, lijkt Peter Bosz een voorname kandidaat om hem op te volgen', zo valt te lezen in het Algemeen Dagblad. 'De trainer staat bekend om zijn verzorgde, dominante speelstijl, iets dat goed aansluit bij het dna van Ajax. Directeur Marc Overmars is bovendien gecharmeerd van Bosz.'

Bosz is momenteel met Maccabi verwikkeld in een hevige titelstrijd. De achterstand op de koploper is vijf punten, met nog drie wedstrijden te spelen. De oefenmeester koos er in de winterstop voor naar Israël te vertrekken. Daar kwam hij onder meer in het nieuws door een uitgebreide ontmoeting met Johan Cruijff.

Update 16.00 uur (10-05)Peter Bosz heeft inmiddels gereageerd op de berichtgeving rondom zijn eventuele vertrek naar Ajax. De trainer van Maccabi Tel Aviv geeft tegenover ONE aan dat er geen sprake is van contact met de Amsterdammers. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/96562/update-bosz-ontkent-gesprek-met-overmars