De Boer overweegt toch weer drie verdedigers tegen De Graafschap

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Nog niet zo lang geleden verspeelde Ajax bijna de titel door thuis tegen Utrecht op het nippertje tot 2-2 te komen, na een 0-2 achterstand. In die wedstrijd trad Ajax met drie verdedigers aan tegen de twee spitsen van FC Utrecht. Ondanks die wedstrijd overweegt Ajax-trainer De Boer toch om weer met drie verdedigers te gaan spelen tegen De Graafschap, dat normaal gesproken ook met twee spitsen speelt.

“Het is tegen Utrecht niet goed gegaan, maar bij de andere keren dit seizoen stonden we wel iedere keer aan de goede kant van de score. Tegen Utrecht was ook meer het probleem dat ik ze in een vierkant liet spelen in plaats van in de ruit zelf”, zo tekende Voetbal International op de persconferentie op uit de mond van De Boer. Of De Boer ook tegen De Graafschap met drie verdedigers aantreedt, laat de succescoach nog in het midden. “Nu spelen we tegen een 4-4-2, misschien moet ik wel wijzigen. Maar ik leg mijn kaarten nog niet open op tafel.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/05/06/de-boer-overweegt-toch-gewoon-3-4-3-tegen-de-graafschap/

Gegevens

Onderwerpen: Spits
Tags: Nieuws
Trainers: Frank de Boer