El Ghazi ontkent dat sprake is van ruzie met De Boer

Bron: www.ajaxlife.nl

Ongewoon beeld: El Ghazi wordt gebracht als invaller. © Pro Shots

Ajax trad voor het eerst in dertig jaar vijf keer op rij aan met dezelfde opstelling. In die vaste elf was geen plaats voor Anwar el Ghazi. Tot vijf keer toe dus niet. Dat zijn we niet gewend van de rechtsvoor. Het zorgt voor wilde verhalen, die volgens El Ghazi zelf niet waar zijn.

Met name Hugo Borst is er druk mee. Je zou denken dat de Spartaan deze week dronken van geluk de ene na de andere afterparty afstruint om de promotie van de club van Rotterdam te vieren, maar nee. Borst heeft tijd zat om columns te schrijven en aan te schuiven bij De Wereld Draait Door.

Moraal van zijn verhaal: Frank de Boer en El Ghazi hebben ruzie, de trainer kan niet omgaan met lastige spelers met een Marokkaanse achtergrond, kijk maar naar Mounir El Hamdaoui, en het is de  vraag of het tussen beiden nog goed komt.

“De eeuwige trots die je ziet bij Marokkaanse spelers zit hem (El Ghazi) dwars en de Nederlandse trainer kan er niet goed mee omgaan,” haalde Borst aan tijdens DWDD. Hij voegde nog toe het jammer te vinden dat De Boer en El Ghazi bonje hebben.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=19628