De Boer ziet Dost en Lens als opties

Bron: www.ajaxshowtime.com

Frank de Boer ziet Jeremain Lens en Bas Dost als opties voor de spitspositie bij Ajax. De aanvallers van Sunderland en VFL Wolfsburg zouden volgens de coach goed bij de club passen.

De Boer, die ook aangaf dat de daadwerkelijke kans op een nieuwe spits vijftig procent is, stelt: 'Afgelopen zomer was de komst van Jeremain Lens dichtbij. Nu is hij nog steeds een optie. Bas Dost? Die zou zeker bij ons passen, gezien de ontwikkeling die hij doormaakt. De vraag is natuurlijk of het allemaal betaalbaar is', zo citeert onder meer Voetbal International.

Lens stond eerder al in de belangstelling van Ajax, maar moest toen tien miljoen euro kosten. De aanvaller liet zelf bovendien al weten dat hij niet per se terug hoeft naar de Eredivisie. Dost zit goed op zijn plek bij Wolfsburg, waar hij veel scoort en bovendien een contract heeft tot de zomer van 2017. Wolfsburg gaf afgelopen week nog aan dat het zijn spits niet kwijt wil. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/93221/de-boer-ziet-dost-en-lens-als-opties

Gegevens