De Boer: ‘Winterkampioen is leuk hoor, maar stelt niets voor’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax stapte dan wel als winnaar van het veld tegen hekkensluiter De Graafschap maar wist nauwelijks te overtuigen en vermaakte het eigen thuispubliek niet. Frank de Boer was met name ontevreden over de eerste helft: “Ik heb niet voor niets zo staan schreeuwen”, aldus de trainer voor de camera van FOX Sports.

“De eerste helft was zeer matig. Ik had het nog zo tegen mijn spelers gezegd. Met een paar meter extra of een goede pass kun je wél de druk op de ketel houden, maar dat deden we niet. We waren niet alert genoeg. Als je stilstaat, kun je een tegenstander nooit verrassen. Na rust zag je wel een ander Ajax, al was het ook niet het allerbeste.”

“We gaan opgelucht de winterstop in. Als winterkampioen. Leuk hoor, maar dat stelt niets voor. We weten waar we aan moeten werken”, aldus De Boer, die eraan toevoegde dat op dit moment de kans ‘het grootst’ is dat hij ook volgend seizoen gewoon werkzaam is in Amsterdam.

Bron: FOXSports

Likes(21)Dislikes(4)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/12/20/de-boer-winterkampioen-is-leuk-hoor-maar-stelt-niets-voor/

Gegevens

Spelers: Frank de Boer
Onderwerpen: Trainer, Winterstop
Tags: Nieuws
Trainers: Frank de Boer