Van de Beek: “Ik ben blij dat de kopbal erin ging”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax speelde donderdagavond in een bedroevend duel 1-1 gelijk tegen het Noorse Molde FK. In de Amsterdam ArenA wist Ajax nog wel op voorsprong te komen door een kopbal van Donny van de Beek, maar na de gelijkmaker bleef het duel steken op 1-1. Het talent sprak na afloop van het Europa League-duel met FOX Sports.

Bij de jonge middenvelder ontstond direct na zijn kopbal een hoofdwond, maar dat vond hij niet erg. “Uiteindelijk had ik het niet terug willen draaien. Ik ben blij dat die kopbal erin ging. Ricardo gaf een goede bal voor en ik zet gewoon mijn hoofd er tegenaan”, vertelt Van de Beek. Over de wedstrijd tegen Molde FK vond Van de Beek het maar lastig voetballen. “Het is gewoon heel lastig spelen tegen hun. De passing was niet erg zuiver, waardoor je hun steeds de kans geeft om er weer uit te komen”, aldus de jongeling.(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Het bericht Van de Beek: “Ik ben blij dat de kopbal erin ging” verscheen eerst op Ajax1.nl - Ajax nieuws - Official Ajax Fansite.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/van-de-beek-blij-kopbal-erin-ging/