Rapport Ling brengt vernietigende conclusies boven water

Bron: ajaxfanzone.nl

Tscheu la Ling is inmiddels vertrokken bij Ajax waar hij tot sinds kort de rol van adviseur had en  dat blijkt niet voor niks. Ling had een duidelijk rapport opgesteld waarin de huidige samenwerking binnen Ajax gedoemd is om te mislukken. Ling rapporteerde aan de raad van commissarissen van Ajax en presenteerde op 16 juni van dit jaar zijn plan van aanpak.

Op 6 september liet  president-commissaris Hans Wijers weten zeer content te zijn met de uitkomst en dat er in alle geledingen binnen Ajax maar vooral in het technisch hart lering uit zal worden getrokken. Tot op de dag van vandaag is niks minder waar en zijn de adviezen van Ling niet opgevolgd. Binnen het technisch hart is sprake van onprofessionele besluitvorming. Er is geen vastlegging van vergaderingen, acties, besluiten en onderbouwingen, staat te lezen. De belangrijkste technische zaken, zoals speelwijze, transferbeleid, trainingsinhoud, doorstroming, individuele spelers, etc. worden niet tot nauwelijks besproken in het technisch hart.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/11/13/rapport-ling-brengt-vernietigende-conclusies-boven-water/