Jong Ajax boekt eerste overwinning van het seizoen

Jong Ajax heeft de eerste overwinning van het seizoen behaald in de Jupiler League. Op De Toekomst werd het tegen Telstar 4-1.

Bij rust stond het al 2-0 door een eigen doelpunt van Mijnders en een mooie goal van Younes, die een van de uitblinkers was. Na rust scoorde Hendriks (foto), die de tweede helft Sanogo verving, nog twee keer voor Jong Ajax. In blessuretijd ontving Van de Beek nog een rode kaart, na zijn tweede gele kaart voor het wegtrappen van de bal. Jong Ajax staat nu op de zestiende plaats op de ranglijst met vijf punten uit vijf wedstrijden.

Opstelling Jong Ajax: Onana, Owusu, Van der Hoorn, Van Bruggen, Warmerdam, Van de Beek, Serero, Nour (81 Nouri), Cerny, Sanogo (46 Hendriks), Younes (69 Acolatse)

Forum: [Centraal] Jong Ajax 2015/16