Entrada voor aanvang van Ajax - Rapid Wien

Bron: www.ajaxlife.nl

Een potje Europees foebele is altijd leuk. Het maakt bijna niet eens uit in welke voorronde Ajax uitkomt, zo'n wedstrijdje is altijd anders dan het gemiddelde duel in de eredivisie. De sfeer is meer uitgelaten en als er dan ook nog een entrada wordt georganiseerd, is voorpret gegarandeerd.

De entrada die Vak410 organiseerde begon rond station Amsterdam Bijlmer. Vanaf daar trok de stoet supporters richting de hoofdtribune, om een lekker moppie te zingen. Dit alles was bedoeld om alvast goed in de stemming te komen voor Ajax - Rapid Wien.

Maar afijn, we zijn inmiddels bekend met de afloop. En die was niet zo best. Dit zorgt ervoor dat de entrada ook weinig napret biedt, simpelweg omdat de kater van de nieuwste uitglijder van Ajax zo groot is.

Gelukkig vergoeden de beelden van Ventos het een en ander. Het zingen van '90 minuten lang' tijdens de entrada staat boven dit artikel weergegeven, voor andere passages verwijzen we naar het YouTube-kanaal. Daar staan nog wat video's van de avond waarop de Champions League helaas uit zicht raakte.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=17960