Ballonboogdragers voor open training gezocht!

Bron: www.ajaxlife.nl

Wil jij hier dit jaar staan? Doe dan mee!© De Brouwer

Het nieuwe voetbalseizoen staat op het punt van beginnen. De spelers van Ajax moeten zich woensdag voor het eerst weer op De Toekomst melden. Dan volgen er allerlei tests om te kijken of de Ajacieden fit zijn. Daarna mag er weer gevoetbald worden.

Het was traditie dat supporters bij de eerste buitentraining een kijkje mochten nemen. Dat kan dit jaar niet, omdat De Toekomst wordt verbouwd. Daarom is de eerste open training op het trainingscomplex van Ajax op donderdag 9 juli om 10.30 uur. Mooie bijkomstigheid is dat dan de internationals ook weer aansluiten.

Om de spelers extra feestelijk op het hoofdveld van De Toekomst te verwelkomen, zoeken we ballonboogdragers. De ballonboog is bekend van de belangrijke wedstrijden in de Amsterdam Arena en komt net als vorig jaar naar de open training.

Wil je een plek als ballonboogdrager winnen? Doe dan mee aan de prijsvraag hieronder! We verloten tien plekken onder leden van Ajax Jonge Schare. Meedoen kan tot en met 1 juli, daarna nemen we contact op met de winnaars.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=17700