Ex-Ajacied Alderweireld heeft vertrouwen in ex-Ajacied Blind

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Toby Alderweireld en Daley Blind speelden een jaar geleden nog samen bij Ajax. Nu spelen ze beiden in Engeland. Alderweireld op huurbasis bij Southampton (uitgeleend door Atletico Madrid) en Blind bij het Manchester United van Louis van Gaal.

De Belgische centrale verdediger en de Nederlandse linksback/verdedigende middenvelder speelden vijf seizoenen samen in Ajax 1 en daarvoor speelden ze al jaren samen in de Ajax-jeugd. “Hij is een goede vriend van me en ik ben blij voor hem dat hij zijn transfer heeft gemaakt”, zegt Alderweireld in gesprek met Sky. “Daley heeft een goede blik op het voetbal, is erg slim en zijn eerst balcontact is volgens mij zijn sterkste punt. Hij heeft de afgelopen jaren een heel goede ontwikkeling doorgemaakt. Als hij bij Manchester United als linksback of centrale middenvelder kan spelen, zal hij het top doen”, zo besloot Alderweireld zijn ‘aubade’ aan Blind.

Forum: Nog actieve Godenzonen

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2014/09/05/ex-ajacied-alderweireld-heeft-vertrouwen-ex-ajacied-blind/