‘Ajax in onderhandeling met QPR’

Bron: ajax1.nl

4 juli 2011, deze vrijdag exact drie jaar geleden, tekende de toen 21-jarige AZ-spits Kolbeinn Sigthórsson bij Ajax. ‘Eindelijk een échte Ajax-spits’, plaatste ondergetekende destijds nog op Twitter. Mede door blessures kon hij het nooit echt waarmaken in Amsterdam. Een vertrek voor de IJslander lijkt aanstaande.

Afgelopen seizoen moest de aanvaller, indien fit, met enige regelmaat andere spelers voor zich dulden. Desondanks was hij met doelpunten tegen onder andere Feyenoord (3), PSV, FC Twente en Vitesse één van de belangrijkste Ajacieden van het afgelopen seizoen. Met de komst van Arek Milik en Richairo Zivkovic kan hij echter op weinig speeltijd rekenen.

Na geruchten over Swansea, dat aanvallers Wilfried Bony en Michu dreigt kwijt te raken, wordt nu ook QPR genoemd. De Londense club zou volgens WestLondonSport al in onderhandeling zijn met Ajax met betrekking tot de transfersom. Harry Redknapp, trainer van ‘The Rangers’, zou hem eerder dit seizoen tijdens Ajax – Feyenoord hebben bekeken.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-in-onderhandeling-met-qpr/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ajax-in-onderhandeling-met-qpr