WK Oranje: Is Robin van Persie fit genoeg voor Nederlands Elftal?

Bron: www.nieuwslog.nl

Het is een vraag die veel mensen in Nederland bezig houdt: Is Robin van Persie fit genoeg voor het Nederlands Elftal? Het lijkt er op van wel, maar de topspits van Manchester United heeft door blessureleed veel wedstrijden bij zijn club moeten missen. Op tijd terug lijkt hij in ieder geval wel te zijn. Zijn basisplaatsen in de laatste drie oefenwedstrijden stemmen de burger moed; bovendien liet hij zien nog steeds over een efficiƫnt scoringsvermogen te beschikken.

De slotfase van een wedstrijd in de Champions League (Olympiakos Piraeus) was het moment waarop Robin van Persie de bovenkant van zijn kuit blesseerde. Hij scoorde die wedstrijd overigens drie maal. Met een brancard moest de topscorer aller tijden van het Nederlands Elftal het veld verlaten en meteen werd gevreesd voor deelname aan het WK. David Moyes, zijn coach destijds, was echter hoopvol over zijn herstel.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1236594-wk-oranje-is-robin-van-persie-fit-genoeg-voor-nederlands-elftal/