“Er zal nog wel wat gebeuren op transfergebied”

Bron: ajax1.nl

Trainer Frank de Boer heeft op de persconferentie van vrijdagmiddag laten weten dat er nog transfers aan kunnen komen bij Ajax. “Er zal nog wel wat gebeuren op transfergebied,” zei de trainer oppervlakkig. De Boer gaat zowel uit van inkomende en uitgaande transfers rond de Amsterdamse club. Over verdere ontwikkelingen wilde de trainer niks kwijt.

Eén van de spelers van Ajax die mogelijk zou willen vertrekken is Theo Janssen. Vitesse heeft al een tijdje belangstelling voor de middenvelder, maar De Boer hoopt dat Janssen blijft. “Het is afwachten of hij gemotiveerd zal zijn en zich kan schikken bij een tegenslag. Maar het liefst houd ik hem er dolgraag bij,” aldus Frank de Boer.

De trainer van de Amsterdamse ploeg houdt dus nog rekening met de komst van eventuele versterking. Zo zou bijvoorbeeld Oussama Aissaidi op het punt staan om zijn contract te tekenen in Amsterdam. Trainer Frank de Boer bevestigt dat alle partijen dichtbij een akkoord zijn. Dat zei De Boer vrijdagmiddag in een persconferentie. “De komst van Assaidi is zo goed als rond,” vertelde de coach overtuigend.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/er-zal-nog-wel-wat-gebeuren-op-transfergebied/