Ook Anderlecht geïnteresseerd in Moisander

Bron: ajax1.nl

Afgelopen seizoen speelde de Finse international Niklas Moisander een goed jaar bij zijn huidige club AZ. Dat is niet alleen bij Ajax opgevallen. Ook Anderlecht lijkt interesse te tonen in de Fin. Moisander zou de nieuwe extra verdediger moeten worden bij het elftal. De Belgische club moet daarvoor naar verluidt een bedrag van rond de drie miljoen euro op tafel gooien.

Ajax is eveneens geïnteresseerd in de diensten van de verdediger. Na de zware blessure van Marc Muniesa lijkt het erop dat de kansen voor Ajax verkleinen om een goede kandidaat te vinden die de lege plek, die Jan Vertonghen heeft achtergelaten, kan opvullen. Ajax toonde eerder al interesse in Moisander, maar vond de speler te duur en heeft verder niks meer laten weten over een eventuele transfer van de Finse verdediger.

De Belgische topclub verwacht spits Mathias Suarez te verkopen aan CSKA Moskou. Trainer John van den Brom zou dan meer geld hebben om een centrale verdediger toe te voegen aan de selectie. De oud-Ajacied kwam in zijn zoektocht uit bij Moisander, en zou inmiddels al contact hebben gezocht. Daarmee gaat Anderlecht de strijd aan met Ajax om de speler onder contract te krijgen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ook-anderlecht-geinteresseerd-in-moisander/