De Zeeuw: Eerst prijs winnen voor ik Ajax verlaat

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Met verbazing zag Ajax-middenvelder Demy de Zeeuw op de slotdag van de transferperiode zijn naam opduiken De middenvelder zou al bijna zijn verkocht aan het Turkse Fenerbahçe.

De Zeeuw erkent dat de Turken inderdaad bij hem hebben geïnformeerd, kort voor de sluiting van de transfermarkt. Verder dan dat ging het niet, beweert De Zeeuw. ,,Fenerbahçe heeft geïnformeerd, maar wat mij betreft speelde het niet echt. Het gaat te ver om het een gerucht te noemen, het was niet meer dan een fabeltje", aldus De Zeeuw tegen AjaxLife.nl.

De 27-jarige De Zeeuw is bezig aan zijn tweede jaar in Amsterdam en ligt nog tot medio 2013 vast. Mocht Fenerbahçe in de zomer weer terugkomen bij Ajax voor de Apeldoorner, dan hangt een overgang af van eventueel eremetaal dat Ajax in de wacht sleept. ,,Voor ik Ajax besluit te verlaten, wil ik met de club eerst een mooie prijs winnen'', aldus De Zeeuw, die eerder bij AZ en Go Ahead Eagles speelde.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113774/De_Zeeuw__Eerst_prijs_winnen_voor_ik_Ajax_verlaat.html