Champions League: Anderlecht – Benfica (27 november 2013)

Bron: www.nieuwslog.nl

De hoop van Anderlecht in de Champions League hangt aan een zijden draadje. De ploeg van John van den Brom haalde slechts één punt uit vier duels in het Miljoenenbal en de kansen om nog door te gaan zijn niet groot meer. Twee overwinningen zijn nodig, om in ieder geval een derde plaats veilig te stellen. Dit begint bij de wedstrijd tegen Benfica, in het eigen stadion.

Erg spannend lijkt Groep C niet meer te zijn, maar Anderlecht kan er nog verandering in brengen. Paris Saint Germain staat eerste met tien punten, gevolgd door Olympiakos dat er drie minder heeft. Benfica heeft vier punten en Anderlecht staat laatste in de poule met slechts een enkel puntje. Door van Benfica te winnen komt Anderlecht op gelijke hoogte met Benfica en in het laatste duel, op bezoek bij Anderlecht, kan er wellicht nog van meer gedroomd worden.

De enige Belgische formatie in de Champions League verloor al enkele malen met grote cijfers. Zo versloeg PSG de ploeg met 5-0 en won Olympiakos ook al met 3-0 van Anderlecht. Beide nederlagen vonden plaats in het eigen stadion.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1235289-champions-league-anderlecht-benfica-27-november-2013/