Driessen: ‘Van Gaal onder voorwaarden bereid crisismanager te worden bij Ajax’

Bron: ajaxfanzone.nl

Louis van Gaal is onder voorwaarden bereid crisismanager van Ajax te worden, zo schrijft Valentijn Driessen althans in zijn column donderdagavond in De Telegraaf. Als zijn gezondheid het toestaat en hij de juiste mensen weet te verzamelen zou Van Gaal willen helpen, zo zegt Driessen te hebben vernomen. De chef voetbal van De Telegraaf moedigt het plan enorm aan.

Johan Derksen opperde Van Gaal woensdagavond al als crisismanager in Amsterdam. Driessen meldt nu dat dat idee reëel is. “De rvc onder aanvoering van de falende voorzitter Pier Eringa rest niets anders dan op de knieën te gaan in de Algarve of Noordwijk en Ajax-icoon Van Gaal de sleutels van de recordlandskampioen in handen te geven. Als je als rvc je club toch al hebt uitgeleverd aan iemand, dan honderd keer liever aan de bewezen technische vakman en Ajacied Van Gaal dan aan een Duitse charlatan genaamd Sven Mislintat”, zo pleit de journalist.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/09/21/driessen-van-gaal-onder-voorwaarden-bereid-crisismanager-te-worden-bij-ajax/

Gegevens