Win de tenues van de Ajax Jonge Schare vaandeldragers!

Bron: www.ajaxlife.nl

Dit zijn dus de tenues die je kunt winnen! © De Brouwer

We hebben een leuke prijsvraag voor leden van Ajax Jonge Schare. We maken ons op voor een nieuw seizoen en dit betekent dat we met wat oude tenues zitten. Wat is een beter idee dan die te verloten? Precies, geen idee, dus dat gaan we maar gewoon doen!

Grote kans dat je als lid van Ajax Jonge Schare weet dat bij elke thuiswedstrijd acht Jonge Schareleden het veld op mogen als vaandeldrager. Er zijn twee keer vier leden nodig om bij de opkomst netjes de vaandels te tonen.

We hebben dus acht tenues (shirtje, broekje, kousen) liggen om te verloten. Vier thuistenues en vier uittenues. De kleding is van vorig jaar, maar dat maakt allemaal niet zo veel uit. Het thuisshirt van vorig jaar is geweldig mooi en ook het blauwe uittenue viel best in de smaak!

We verloten tenues in diverse maten, vandaar dat we jullie bij het invullen van de prijsvraag vragen om ook je maat door te geven. Dit voorkomt teleurstellingen en je wint altijd passende kledij. Het kan zijn dat de maat van shirt en broekje afwijken, maar dat is even niet anders.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=24334

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff