[Update] Debuut Bakker in betaald voetbal

Bron: www.ajaxshowtime.com

Mitchel Bakker maakt vrijdagavond zijn debuut in de selectie van Jong Ajax. De zeventienjarige linksback van de Onder-19 van de Amsterdammers wordt zo beloond voor zijn stormachtige ontwikkeling dit seizoen.

Als B-junior speelde Bakker vorig jaar al in wat voorheen de A1 heette, dit jaar maakt hij als eerstejaars A-junior ook deel uit van de equipe van John Heitinga. Onder de voormalig verdediger produceerde de jeugdinternational al vijf assists tot dusver dit seizoen. Zijn betrokkenheid bij doelpunten en overall spel levert hem nu voor het eerst een plek in de selectie van Michael Reiziger op.

Woensdag traint Bakker voor het eerst mee bij Jong Ajax, alvorens hij op vrijdag mee afreist naar Eindhoven voor het uittreffen met FC Eindhoven. Maakt Bakker minuten, dan debuteert hij op zeventienjarige leeftijd in het betaalde voetbal. De verdediger heeft bij de Amsterdamse club een contract dat loopt tot medio 2019. 

Sjors van Veen (Twitter @SjorsvanVeen) | s.vanveen@ajaxshowtime.com 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/108105/update-debuut-bakker-in-betaald-voetbal