[Update] Speeldata 3e voorronde CL bekend

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax moet het in de derde voorronde van de Champions League opnemen tegen OGC Nice. De nummer drie uit de Ligue 1 van het afgelopen seizoen kwam vrijdag uit de koker.

Ajax was bij de loting geplaatst, waardoor het Dinamo Kiev, Viktoria Plzen, CSKA Moskou en Club Brugge ontliep. De vijf mogelijke tegenstanders waren: Steaua Boekarest, Young Boys, Olympique Nice, Istanbul Basaksehir en AEK Athene. Het werd dus Nice. De speeldata zijn 25/26 juli en 1/2 augustus en Ajax begint uit.

Als Ajax de derde voorronde overleeft, dan wordt er geloot voor de play-offs van de Champions League. Als Ajax ook hier doorheen komt, plaatst het zich voor de groepsfase. Als het de derde voorronde verliest, speelt het in de play-offs van de Europa League om daar de groepsfase te bereiken. Als de derde voorronde wel wordt overleefd, maar de play-offs van de Champions League niet, dan volgt direct de groepsfase van de Europa League.

Overzicht wedstrijden:OGC Nice - AjaxSteaua Boekarest - Viktoria PlzenDinamo Kiev - Young BoysAEK Athene - CSKA MoskouClub Brugge - Istanbul Basaksehir

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/106052/update-speeldata-3e-voorronde-cl-bekend