De Jong en Nouri bij Jong, blessure De Ligt

Bron: www.ajaxshowtime.com

Marcel Keizer heeft vrijdagavond bij Jong Ajax - RKC Waalwijk de beschikking over Abdelhak Nouri en Frenkie de Jong. De twee spelers uit het eerste elftal zullen waarschijnlijk geen hele wedstrijd spelen en dan zondag bij Ajax 1 op de bank beginnen. Matthijs de Ligt ontbreekt vanwege een blessure.

De verdediger heeft een kwetsuur aan het bovenbeen en miste daardoor al de laatste wedstrijd van Jong Ajax tegen Almere City FC (6-3 winst). Tijdens de competitiewedstrijd van Ajax 1 tegen ADO Den Haag zat hij nog wel op de bank, maar viel hij niet in. De vrijdag ervoor speelde hij in de basis tegen FC Den Bosch (1-2 winst). 

Kaj Sierhuis en Dani de Wit zijn ook weer van de partij. De twee A-junioren moesten maandag nog plaatsmaken voor veel spelers uit het eerste elftal, maar nu zitten ze weer bij de selectie. Keizer mist naast De Ligt ook nog steeds Pelle Clement en Vince Gino Dekker door blessures. Of Vaclav Cerny vrijdagavond zijn rentree maakt bij Jong Ajax is nog niet bekend. De Tsjech lag er enkele weken uit met rugklachten.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/102176/de-jong-en-nouri-bij-jong-blessure-de-ligt