Jong Ajax speelt gelijk tegen Atlético Madrid

Jong Ajax heeft dinsdagmiddag met 3-3 gelijkgespeeld tegen Atlético Madrid. De ploeg van Marcel Keizer speelde met een sterke selectie, Donny van de Beek, Noussair Mazraoui en Mateo Cassierra scoorden.

Jong Ajax en Atlético maakten er zodoende een doelpuntrijke wedstrijd van, al was het niet altijd even vriendelijk. Het duel werd enkele keren ontsierd door een opstootje, omdat vooral de Spanjaarden fel van zich afbeten. Nouri moest zich na een harde schop zelfs laten vervangen.

Samenvatting:Jong Ajax kwam al in de dertiende minuut op een 0-1 voorsprong, toen Nouri na een fraaie actie Van de Beek aanspeelde, die daarmee wel raad wist. Niet veel later was daar weer Nouri met de assist, deze keer op Mazraoui: 0-2. Voor rust maakten de Madrilenen nog de aansluitingstreffer.

Na de thee was het weer de thuisploeg die raak schoot en zodoende stond het vrij snel 2-2. Ajax kwam echter weer op een voorsprong, toen De Jong een assist op Cassierra leverde. Ajax leek de overwinning veilig te stellen, maar in de absolute slotminuten kwam er toch nog een treffer van Atletico: 3-3.