Bosz ontevreden: 'We speelden zo slecht'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Peter Bosz was na de overwinning op PEC Zwolle (1-3) allerminst een blij man. Zijn ploeg speelde met name de eerste helft een slechte wedstrijd, wat de oefenmeester totaal niet begreep.

'Ik wil mij graag beperken op de overwinning', legt Bosz bij FOX Sports uit wat wel goed ging bij Ajax zondagmiddag. 'Ik vond het niet best. Hoe wij aan de wedstrijd beginnen en hoe wij de eerste helft gespeeld hebben... Je weet wat je te doen staat. Je moet vijf punten inhalen en zij hebben drie schorsingen. Dan moet je fel beginnen, hun bij de strot pakken, maar dat was het laatste wat we deden. We speelden zo slecht', is de coach zichtbaar niet blij.

Ondanks de matige vertoning legt Bosz niet geheel de schuld bij de spelers. Hijzelf is hoofdverantwoordelijk, zo stelt Bosz. 'Ik had het voor die tijd moeten doen, dat is mij schijnbaar niet gelukt', doelt de manager op het gebrek aan motivatie. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/101757/bosz-ontevreden-we-speelden-zo-slecht

Gegevens

Onderwerpen: Schorsing, Trainer