'Speciale' goals helpen JA aan winst in Helmond

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft een knappe overwinning geboekt bij Helmond Sport. Na een achterstand, draaiden 'speciale' doelpuntenmakers de stand om: 2-4. 

De beloften begonnen zwakjes aan het duel bij Helmond Sport, de club die de Amsterdamse talenten nog de tweede periodetitel afpakte van de week. Robert Braber kon zo doorlopen en via via ging de bal op de paal. Jong Ajax werd niet echt wakker en kwam vervolgens terecht op achterstand. Na gekluts in de defensie via Leon Bergsma en Terry Lartey Sanniez, ging de bal via laatstgenoemde in eigen goal. 

De equipe van Marcel Keizer zette aan, maar moest uitkijken voor de tegenaanval waar ook de 1-0 uitkwam. Gelukkig was daar Justin Kluivert, tegen FC Twente onlangs nog op de bank bij het eerste en nu trefzeker. De bal werd na een fraaie actie binnenkant paal binnengewerkt: 1-1. 

De tweede helft was een geheel ander verhaal. Jong Ajax was beter en dat werd ook in de score uitgedrukt. Deyovaisio Zeefuik scoorde zijn eerste goal in het betaalde voetbal na een mooie knal in de kruising van randje zestienmeter.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/101216/speciale-goals-helpen-ja-aan-winst-in-helmond