Overtuigende zege Ajax A1 bij FC Utrecht

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax A1 heeft zich zaterdag goed hersteld van het 2-2 gelijkspel tegen Feyenoord van vorige week. De Amsterdammers gingen op bezoek bij FC Utrecht en wisten daar een prima pot te spelen: 0-3. Ook de B1 kruiste de degens met de Domstedelingen. Op de Toekomst boekten de Ajacieden een 2-0 overwinning.

FT | Ajax C1 - Vitesse C1 (0-3)De C1 van Ajax heeft voor het eerst dit seizoen puntenverlies geleden. Op eigen veld gingen de jonge Amsterdammers met liefst 0-3 onderuit tegen Vitesse C1. Voor Ajax C1 was het de eerste nederlaag na liefst 41 (!) overwinningen op rij.

Al vrij snel in de wedstrijd wist Mike Cyubahiro de score te openen. Ajax had weliswaar balbezit, maar de spelers van Vitesse waren fysiek sterker en bovendien waren de Arnhemmers gevaarlijk in de counter. Vrijwel direct na rust wist Cyubahiro voor de 0-2 te zorgen, waardoor de problemen voor Ajax C1 groter werden.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/101070/overtuigende-zege-ajax-a1-bij-fc-utrecht