Ajax-supporter en columnist De Vries veegt vloer aan met Cillessen

Bron: ajaxfanzone.nl

Tjerk de Vries is Ajax-supporter en tevens columnist. In Metro schrijft hij dit keer een pittig stukje over Jasper Cillessen die volgens De Vries behoorlijk aan het natrappen is richting Ajax. Dat de keeper koos voor een avontuur bij Barcelona is nog te begrijpen maar de uitspraken die Cillessen nu doet zijn volgens De Vries ongepast en genant.

‘Nu hij bij Barcelona zit, en dan ook letterlijk zit, heeft hij wel een hele grote mond voor een reservekeeper. Inmiddels is bij Barcelona alles beter en schieten ze harder en sneller maar dat is voor Jasper natuurlijk geen probleem. Slappe schoten zoals van Rostov en De Graafschap waren voor Jasper een makkie en het lag vooral aan zijn verdedigers voor hem. Door de aanwijzingen van hem was iedereen vergeten waar hij moest lopen’. Volgens De Vries keepte Cillessen als een drol bij Ajax en dat hij nu zowel bij Barcelona als bij Oranje bankzitter is is vooral zijn eigen schuld, aldus De Vries in zijn column in Metro.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/10/13/ajax-supporter-en-columnist-de-vries-veegt-vloer-aan-met-cillessen/

Gegevens