Formule 1 Rusland 2016: Max Verstappen Vreest Voor Slecht Weekend in Sotsji

Bron: www.nieuwslog.nl

Na de vrijdagtrainingen voor de Grand Prix van Rusland waar Max Verstappen een 15de en 12de tijd noteerde was de Nederland allerminst tevreden. In beide trainingen was Carlos Sainz sneller, en nu vreest Verstappen dat een fundamenteel probleem is met zijn auto. Na afloop melde Verstappen dan ook: Sotsji, we have a problem.

Max Verstappen moet nu met zijn monteurs keihard werken om te achterhalen wat het probleem veroorzaakt. Als we niet snel met een oplossing komen, wordt het geen leuk weekend. aldus Verstappen. Het probleem deed zich volgens Verstappen voor al voor tijdens de long runs. De long runs worden in de training gebruikt om de race snelheid te testen.Waar exact het probleem ligt met zijn auto is voor Max Verstappen nog niet helemaal duidelijk. Er is iets mis met de auto. Chassis, veren, ophanging, ik weet niet wat het is, maar dit klopt niet., aldus een Verstappen die duidelijk aan het balen was.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1252783-formule-1-rusland-2016-max-verstappen-vreest-slecht-weekend-sotsji/

Gegevens

Onderwerpen: Training