'Riedewald mogelijk vrijdag bij Jong Ajax'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft bij de KNVB een dispensatieverzoek ingediend om verdediger Jaïro Riedewald aankomende vrijdag namens Jong Ajax in actie te kunnen laten komen. Het beloftenelftal van de Amsterdamse club neemt het dan namelijk op tegen FC Volendam. Dit meldt Voetbal International-journalist Simon Zwartkruis via Twitter.

Eerder ging Kenny Tete zijn teamgenoot Riedewald al voor. De rechtsback van Ajax, die zondag zijn rentree maakte in het eerste elftal van de Amsterdammers, speelde een week daarvoor ook met Jong Ajax (tegen FC Emmen, red.). Met Riedewald wil men in de hoofdstad nu dus hetzelfde traject afleggen in het verdere verloop van zijn herstel. De mandekker heeft sinds enige tijd de buitentraining hervat.

Het duel met SC Heerenveen van aankomende woensdag komt nog wel te vroeg voor Riedewald. Mocht hij de 'test' tegen FC Volendam vrijdagavond echter goed doorstaan, is het niet uitgesloten dat trainer Frank de Boer hem opneemt in zijn selectie voor de thuiswedstrijd tegen FC Twente van zondag 1 mei. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/96029/riedewald-mogelijk-vrijdag-bij-jong-ajax