Van Hanegem: “Dat Arena zijn naam moet krijgen, vind ik hypocriet”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

De oer-Feyenoorder Willem van Hanegem is geëmotioneerd door het overlijden van Johan Cruijff. De voormalige ploeggenoten bij Oranje hebben altijd een goede band met elkaar gehad.

“Dat de Arena nu ineens zijn naam moet krijgen, vind ik ook zo hypocriet. Nee, dat hadden ze al veel eerder moeten doen en wel meteen toen het stadion klaar was”, zegt Van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad. “Dan had Johan er zelf ook nog wat aan gehad. Nu vindt iedereen dat het moet gebeuren en lopen ze elkaar allemaal na te papegaaien. Ik heb er helemaal niets over te zeggen, maar ik zou denken: laat nu maar zitten.” Van Hanegem is vooralsnog alleen in staat om zijn gevoelens rond het overlijden van Cruijff op papier te zetten. “Nog even terug naar Johan Cruijff. Ik ben ook gevraagd om op televisie over hem te praten. Maar ik kon het niet opbrengen. Te pittig. Gelukkig hadden de mensen die me uitnodigden daar alle begrip voor.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/03/29/van-hanegem-dat-arena-zijn-naam-moet-krijgen-vind-ik-hypocriet/

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Tags: Interviews
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff