[Update] Bonussen zouden prijs Bazoer verdubbelen

Bron: www.ajaxshowtime.com

Waar Napoli eerder al een vergeefse poging deed om Davy Klaassen los te weken bij Ajax, probeerde de Italiaanse topclub het ditmaal bij een andere middenvelder van de Amsterdammers. Riechedly Bazoer was de speler die de gelederen van Napoli had moeten versterken, maar de geboren Utrechter heeft 'nee' gezegd.

Dat meldt De Telegraaf zaterdagmorgen. Ajax hanteert een beleid dat stelt dat elke speler te koop is, zolang er maar een juist bedrag betaald wordt. Directeur spelerszaken Marc Overmars had Napoli toestemming gegeven om met Bazoer te praten, nadat zij aangaven bereid te zijn om de transfersom van 25 miljoen euro exclusief bonussen en een doorverkooppercentage op tafel te leggen.

De negentienjarige groeibriljant zelf zei echter vereerd te zijn met de interesse, maar dat hij liever in de Amsterdam Arena actief bleef. Het feit dat Napoli hem uitnodigde om komende dinsdag aanwezig te zijn bij het Coppa Italia-duel met Internazionale, deed daar niets aan af; de invitatie werd afgeslagen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/93399/update-bonussen-zouden-prijs-bazoer-verdubbelen