“Heitinga niet 1 miljoen, teleurstelling over Europese opmars”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Marc Overmars, nu nog directeur voetbalzaken van Ajax, had vandaag ook wat te melden over het salaris van de goed gescoute John Heitinga en de verovering van het Europese voetbal door Ajax.

“De beste speelt. Het seizoen is pas net onderweg”, zei Overmars vandaag op de aandeelhoudersvergadering over Heitinga en het seizoen dat al over een derde van het totaal aantal wedstrijden is. “Iedereen is nodig, maar we kunnen er maar elf opstellen. En het gerucht dat hij één miljoen euro per jaar verdient klopt niet. Bij lange na niet.” Hoeveel de 31-jarige Ajacied aan salaris int zei Overmars er niet bij. Gelukkig leggen Heitinga, Viergever, Sanogo en Van der Hoorn de Ajax-jeugd het vuur aan de schenen waardoor ze zich in razendtempo ontwikkelen. Ook Europa is maar een tijdelijke tegenvaller. “Dit is mijn vierde jaar bij Ajax. Maar het is me tegengevallen hoe ver we zijn. De ambitie blijft om terug te keren aan Europese top”, aldus Overmars.

Forum: John Heitinga

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/11/13/overmars-heitinga-niet-1-miljoen-teleurstelling-over-europese-opmars/