Driessen: ‘Vertrek De Boer voor beide partijen beste oplossing’

Bron: ajaxfanzone.nl

Na de zeperd tegen Rapid Wien kan Frank de Boer maar beter vertrekken bij Ajax, zo is de mening van Telegraaf-journalist Valentijn Driessen. Met de uitschakeling beschaamde De Boer het in hem gestelde vertrouwen. En daarvoor draagt hij als enige eindverantwoordelijkheid.

Afgelopen voorjaar was het vertrouwen bij Ajax groot in de kunsten van De Boer en werden diverse aanbiedingen uit Engeland van tafel geveegd waardoor De Boer zijn contract kan uitdienen. Toch lijkt de chemie tussen de trainer en de spelers verdwenen en kwam de zeperd tegen Rapid Wien keihard aan in de Amsterdam Arena. ‘De Boer wist wanneer de twee belangrijkste Europese wedstrijden van het seizoen geprogrammeerd stonden en waarom de spelers niet twee weken eerder opgetrommeld. Deze deceptie zullen de Ajacieden snel moeten verwerken. Een goede serie in de competitie en plaatsing voor de Europa League kan de pijn verlichten en de druk op de trainer wegnemen’.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/08/05/driessen-vertrek-de-boer-voor-beide-partijen-beste-oplossing/

Gegevens