‘Zivkovic wil zich richten op vinden nieuwe club en meldt zich af voor EK’

Bron: ajaxfanzone.nl

Richairo Zivkovic wil zich in alle rust voorbereiden op het nieuwe seizoen en heeft zich afgemeld bij bondscoach Aron Winter voor het jeugd WK , dat begin juli in Griekenland van start gaat, zo meldt Ajaxshowtime. Volgens zaakwaarnemer Guido Albers past het jeugd-EK, niet in het schema. Zivkovic wil zich volledig richten op het vinden van een passende nieuwe club: momenteel is de bij Ajax overbodige spits in gesprek met Willem II. De Tilburgers willen hem huren, nadat eerder FC Groningen zich terugtrok.

Voor Aron Winter opnieuw een tegenvaller want de oud-Ajacied kreeg eerder al afmeldingen van diverse andere talenten van Ajax, feyenoord en Vitesse. Ajax wil Zivkovic komend jaar nogmaals een extra jaar ervaring op laten doen op het hoogste niveau, nadat hij vorig seizoen voornamelijk zijn minuten maakte bij Jong Ajax. Afgelopen seizoen maakte Zivkovic achttien goals in de Jupiler League en één in de Eredivisie. Hij is na Riechedly Bazoer, Jaïro Riedewald en Donny van de Beek de vierde Ajacied die zich afmeldt bij Winter.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/06/20/zivkovic-wil-zich-richten-op-vinden-nieuwe-club-en-meldt-zich-af-voor-ek/